Met de kids naar Filmhuis Den Haag Filmhuis Denhaag

Met de kids naar Filmhuis Den Haag

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor ontspanning, plezier en vooral: samen genieten!

Filmhuis Den Haag is dé place to be deze zomer om met je (klein)kinderen onvergetelijke momenten te beleven. Met een speciaal samengesteld programma vol betoverende kinderfilms bieden we je bij Filmhuis Den Haag het perfecte uitje voor jong en oud. Komen jullie snel langs?

Ons speciale zomerprogramma gaat vanaf 13 juli van start! Met ZomerStop(motion) dompelen we ons onder in de stopmotionfilms. We hebben vier fantastische films geselecteerd voor kids vanaf 6+ jaar. Met onder andere Knor en Shaun het Schaap wordt het een waar zomerfeestje! Ook organiseren we meerdere workshops. Zien we jou in Filmhuis Den Haag deze zomer? We kijken ernaar uit!

Wil je alle stopmotionfilms bekijken voor de prijs van 4=3? Koop dan onze speciale kids stopmotion rittenkaart! Lees hieronder meer.

Alle ZomerStop(motion) films voor maar €22,50

Koop de ZomerStop(motion) rittenkaart*. Met deze rittenkaart kun je de hele zomer lang alle vier de stopmotionfilms zien voor de prijs van 3. Verzamel ze allemaal en laat ons weten welke jij de leukste vond!

*De rittenkaart is alleen bedoeld voor kids. Volwassenen betalen het reguliere tarief.

Doe mee met onze zomerworkshops!

Om de zomervakantie feestelijk te beginnen én af te sluiten, organiseren we op 16 & 18 juli en 20 & 22 augustus na de vertoning van de film 'Early Man' en 'Knor' een leuke stopmotion-workshop! Koop een combiticket voor €20 en ervaar zelf het plezier van stopmotion maken en genieten van de film! Let op: de voorraad is beperkt.

Di 16 juli Koop hier je combiticket filmvertoning 'Early Man' + workshop van 11:00 tot 15:00 uur

Do 18 juli Koop hier je combiticket filmvertoning 'Early Man' + workshop van 11:00 tot 15:00 uur

Di 20 augustus Koop hier je combiticket filmvertoning 'Knor' + workshop van 11:00 tot 15:00 uur

Do 22 augustus Koop hier je combiticket filmvertoning 'Knor' + workshop van 11:00 tot 15:00 uur

*Het combiticket voor de film en workshop is alleen beschikbaar voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Wil je als ouder/begeleider mee naar de film, of gaan er andere kinderen mee die niet deelnemen aan de workshop? Koop dan losse tickets voor de film.

01
02
03
04

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.