Café

Ons café is elke dag geopend van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We nemen geen reserveringen aan. Maar er is genoeg plek dus wandel lekker langs. We kijken ernaar uit!

Filmhuis Flavours by Karsten & Kuiper

Bij Filmhuis Den Haag dragen we graag bij aan een betere, bewuste wereld en merken we dat onze bezoekers steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Daarom kiezen we ervoor om een compleet vegetarisch menu te serveren. Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.

Het brood komt van Lekker Brood - de biologische, ambachtelijke bakker van Den Haag.

Bekijk het menu hieronder.

Filmhuis Flavours

The Sound of Flavours

Natuurlijk hoort bij een nieuw menu ook een playlist met verschillende smaken aan heerlijke filmmuziek!

01
02
03
04
05
06
Over de samenwerking

Onze vrienden van Karsten & Kuiper werken met verse ingrediënten en alles wordt zelf gemaakt in de professionele keuken van hun winkel. Ze besteden veel aandacht aan de herkomst van de (lokale) producten om de smaak- en kwaliteitseisen te garanderen. De gerechten worden dagelijks vers bij ons gebracht zodat je in het Filmhuis van de smaken kunt genieten! 

01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.