Café • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Café

Ons café verwelkomt je dagelijks van 10.00 tot 00.00 uur voor ontbijt, koffie, lunch, en vegetarisch diner. Er is genoeg plek, dus kom gerust langs. We kijken ernaar uit je te zien!

De dag lekker beginnen met een kop koffie, of na de film napraten onder het genot van een goed glas wijn? Of wil je liever in een bruisende omgeving studeren of een meeting organiseren? Het kan allemaal in ons Filmhuis café.

Filmhuis Flavours by Karsten & Kuiper
Bij Filmhuis Den Haag dragen we graag bij aan een betere, bewuste wereld en merken we dat onze bezoekers steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Daarom kiezen we ervoor om een compleet vegetarisch menu te serveren. Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.

Het brood komt van Lekker Brood - de biologische, ambachtelijke bakker van Den Haag.

Bekijk het menu hieronder.

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze drankenkaart

Recept Amandelcroissants

-6 croissants

-150 gram boter (op kamertemperatuur)

-100 gram amandelspijs (in blokjes)

-1 ei ( losgeklopt)

-rasp van 1 citroen

-50 gram bloem

-amandelschaafsel

1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de croissants horizontaal doormidden.

2. Verwarm de amandelspijs 20 seconden in de magnetron, dit zorgt ervoor dat de spijs zachter en beter mengbaar wordt.

3. Snijd vervolgens de boter in blokjes en doe samen met de amandelspijs in een mengkom. Voeg het losgeklopte ei en de citroenrasp toe en klop het mengsel ongeveer 3 minuten op middelhoge snelheid tot de boter luchtig is.

4. Schraap de randen en de bodem van de kom los met een spatel en voeg de bloem toe. Klop het geheel nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een egaal mengsel.

5. Bestrijk de onderste helft van de croissants met een royale laag van het amandelmengsel en plaats de bovenste helft er weer op. Smeer de rest van het mengsel over de bovenkant. Strooi tenslotte het amandelschaafsel over de croissants.

6. Bak de croissants in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 12 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7. Laat de croissants minimaal 10 minuten afkoelen voordat je ze serveert.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.