Welkom

Filmhuis Den Haag is dé plek voor film in de Hofstad. Een culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film.

Film is kunst én een middel om de wereld te begrijpen en ons begrip voor anderen te vergroten. Bij Filmhuis Den Haag is iedereen welkom; we stimuleren ontmoetingen en leggen verbindingen waar ze niet vanzelfsprekend zijn.

Met zes filmzalen, studio’s, een tentoonstellingsruimte en een sfeervol filmcafé is er altijd wat te zien en te beleven. Jaarlijks bezoeken meer dan 340.000 mensen het Filmhuis, waaronder 19.000 leerlingen voor filmonderwijs.

Café

In ons café kun je dagelijks terecht voor onder anderen een lekkere kop koffie, een stukje taart of cake, lunch, iets lekkers voor bij de borrel of een heerlijk, vegetarisch diner. We nemen geen reserveringen aan. Maar er is genoeg plek dus wandel lekker langs. Klik hier voor meer info en het menu.

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur.

Kassa

Bij onze kassa in het Filmhuis kun je terecht tijdens bovenstaande openingsuren. Heb je vragen over tickets, kadobonnen en passen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt je vragen ook stellen per mail via tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Parkeren met korting!

Vanaf heden kunnen onze bezoekers met korting (4 uur voor €9,50 euro en 6 uur voor €14,-) parkeren bij garage Centrum (dat is de garage achter het Filmhuis die voorheen Veerkaden heette). Voor Q-Park Spui, aan onze voorzijde, is er géén korting.Je kunt vooraf een plekje kopen, met herkenning van je kenteken kun je dan inrijden. Tot zeer kort van tevoren is het mogelijk een parkeerticket te kopen, indien er plaats is natuurlijk.

Veelgestelde vragen

01
02
03
Altijd weten wat er speelt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.