Over ons • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Over ons

In Filmhuis Den Haag draait het om de liefde voor film.

Het is een culturele ontmoetingsplek die mensen en culturen samenbrengt met films die verhalen vertellen en je uitnodigen om je in te leven in de ander. Het Filmhuis doet dat door films te laten zien, van internationale klassiekers tot hedendaagse kwaliteitscinema, veelal met randprogramma. En door educatieve programma’s te maken, talent te ontwikkelen en jonge Haagse filmmakers een podium te bieden. Daarnaast heeft het Filmhuis een bijzondere collectie die iets vertelt over de geschiedenis van de cinema.

01
02
03
04

Meer informatie

Jaarverslag 2022

Jaarrekening 2022

Partners

Filmhuis Den Haag ontvangt voor haar activiteiten subsidie van de volgende partners: Gemeente Den Haag, Europa Cinemas en het Nederlands Filmfonds.

Jaarverslag 2021

Pers

​Pers en mediarelaties kunnen voor informatie en beeldmateriaal terecht bij de afdeling Marketing & Communicatie. Persberichten van Filmhuis Den Haag ontvangen? Meld u dan aan via publiciteit@filmhuisdenhaag.nl.

Altijd op de hoogte blijven?

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.