Zalen en Ruimtes Filmhuis Denhaag

Zalen en Ruimtes

Filmhuis Den Haag heeft de beschikking over 5 reguliere filmzalen met een totale capaciteit van 332 zitplaatsen en een boutique cinema met 23 zitplaatsen. Er is een tentoonstellingsruimte, een educatieve ruimte, een multifunctionele zaal voor presentaties, workshops en bijeenkomsten, een café en een bibliotheek/archief.

Zaal 1

Zaal 1 beschikt over 102 zitplekken en biedt daarnaast mogelijkheden voor een speech, masterclass of panelgesprek door de aanwezigheid van een klein podium. Daarnaast is Zaal 1 toegankelijk voor mindervaliden.

Zaal 2

Zaal 2 beschikt over 75 zitplekken en biedt ruimte voor een panelgesprek, Q&A, workshop of speech. Zaal 2 is daarnaast goed toegankelijk voor mindervaliden.

Zaal 3

Zaal 3 biedt ruimte aan 40 bezoekers en is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zaal 4

Zaal 4 biedt ruimte aan 39 bezoekers en is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zaal 5

Zaal 5 beschikt over 76 zitplekken en leent zich door de ruimte voor de eerste rij perfect voor lezingen en masterclasses. Daarnaast is Zaal 5 geschikt voor rolstoelgebruikers.

Zaal 6

Beleef Film in Zaal 6, onze boutique cinema. Een andere ervaring, met dezelfde kwaliteit arthouse films. Zaal 6 biedt plek aan 24 bezoekers en beschikt over een eigen garderobe.

Studio A

Schuinboven het Filmcafé vind je Studio A: een expositieruimte waar gezellig kan worden geborreld. Heb je onze uitgebreide collectie filmmuziek al gezien?

Veelgestelde vragen