Podcasts & playlists

Krijg je geen genoeg van de verhalen in het filmhuis en onze tentoonstelling? Luister thuis gerust verder in onze playlists en podcasts.

Podcasts

Van Bioscooporgel tot The Wizard of Oz

In de eerste aflevering van The Sound of Cinema-podcast staat de filmmuziek van de jaren '10, '20 & '30 centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met connaisseur en verzamelaar Kees Hogenbirk.

Van The Great Dictator tot Sunset Boulevard

In de eerste aflevering van The Sound of Cinema-podcast staat de filmmuziek van de jaren '40 centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met connaisseur en verzamelaar Kees Hogenbirk.

Van An American in Paris tot Anatomy of a Murder

In de eerste aflevering van The Sound of Cinema-podcast staat de filmmuziek van de jaren '50 centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met connaisseur en verzamelaar Kees Hogenbirk.

Van Breakfast at Tiffany’s tot A Fistful of Dollars

In de eerste aflevering van The Sound of Cinema-podcast staat de filmmuziek van de jaren '60 centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met connaisseur en verzamelaar Kees Hogenbirk.

Van The Godfather tot Aladdin

In de eerste aflevering van The Sound of Cinema-podcast staat de filmmuziek van de jaren '70 & '80 centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met connaisseur en verzamelaar Kees Hogenbirk.

Van Paramaribo tot Den Haag

In deze aflevering staat de filmmuziek uit Bollywood centraal. John de Jong gaat hierover in gesprek met Sunil Somair van Sunil’s Records Center (SRC), een begrip in de Hindoestaanse samenleving.

Van John Barry tot Hans Zimmer

In deze aflevering gaat John de Jong in gesprek met filmcomponist Matthijs Kieboom over zestig jaar James Bond muziek.

Special Film, Vrouw & Politiek! Minister Sigrid Kaag in gesprek met Géke Roelink

Film, Vrouw & Politiek met Ank Bijleveld

De voormalig minister voor Defensie reflecteert in een vraaggesprek met Géke Roelink op barrières en patronen die vrouwen in de politiek tegenkomen.