Hare Majesteit Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu in Filmhuis Den Haag • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Hare Majesteit Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu in Filmhuis Den Haag

Wij hadden de eer om samen met ROSE stories Hare Majesteit Koningin Máxima te ontvangen in Filmhuis Den Haag.

Afgelopen woensdag 15 maart hadden wij samen met ROSE stories de eer om Hare Majesteit Koningin Máxima te ontvangen in Filmhuis Den Haag. Het werkbezoek stond in het teken van makers met een biculturele achtergrond in de audiovisuele sector. Samen met staatssecretaris Uslu voor Cultuur en Media maakte ze kennis met de creative community van ROSE academy.

De Filmschool van ROSE academy sluit aan bij het filmeducatie programma van Filmhuis Den Haag waar jaarlijks meer dan 10.000 leerlingen, van basisschool tot het middelbare onderwijs, uit heel Den Haag worden bereikt.

We delen met ROSE stories de liefde voor film én voor de creatieve mogelijkheid om je verhaal met beeld te vertellen. We zien ernaar uit om samen op te trekken om een kansrijke omgeving voor (nieuwe) makers te creëren.

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.