Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers! • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers!

Cinevillers! Het is weer tijd voor een bedankje: want jullie bleven afgelopen winter het Filmhuis en Cineville massaal trouw – zelfs toen jullie maar met mondjesmaat naar de film konden. 

Daarom laten we jou de cadeaus uitdelen. In april mag je namelijk zo vaak als je wil gratis iemand meenemen naar de film. Én: deze hele maand krijg je vooraf aan ieder bezoek een gratis drankje! Kom je met een +1, dan die natuurlijk ook. 

gratis iemand meenemen

Met je Cinevillepas kan je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.

Tegelijkertijd met je reservering koop je in de online kassa van het Filmhuis een Cineville-vriend-ticket. Deze kost € 0,- en is het ticket voor je +1. Daarvoor gebruik je de actiecode cinevillevriend.

Als je in het Filmhuis bent, activeer je je eigen Cineville-reservering. Het ticket van je +1 is meteen geldig bij de zaal.

Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.

Kom samen met je filmvriend naar de zaal; zo weten we zeker dat het vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-vriend-ticket? Dan kan de zaalwacht diegene helaas niet binnenlaten.

je gratis drankje vooraf

Op vertoon van je Cinevillepas kun je voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa je consumptiebon ophalen om een drankje te halen aan de bar. Ook zonder +1. Iedere keer dat je naar een film gaat opnieuw!

Heb je een Cineville-vriend-ticket? Natuurlijk krijgt ook je +1 een drankje.

Je kan kiezen uit fris, koffie, thee, huiswijn of pils.

Je krijgt het drankje vooraf aan de film en niet na afloop.

Tot slot

De bedankactie is bedoeld voor iedereen met een Cineville-lidmaatschap en is geldig bij alle reguliere en de meeste speciale filmvertoningen in de Cineville-theaters.

Het kan zijn dat het filmtheater bij speciale-speciale voorstellingen een kleine toeslag vraagt.

De cadeauperiode loopt van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 april 2022.


Kies een paar mooie films uit en ga los!


Oké, nog één cadeautje: als jouw +1 diens mailadres achterlaat op op.cineville.nl/filmvriend, dan kan diegene in mei met een maand gratis Cineville zelf ook lid worden van de club. Heb jij er straks een filmvriend bij for life.

Bestel nu je tickets voor jou en je +1!

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.