Zinzindurrunkarratz - Rewire Festival • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Oskar Alegria

Zinzindurrunkarratz - Rewire Festival

Onderdeel van Rewire Festival 2024

In dit juweeltje van minimalistisch en poëtisch magnetisme begint filmmaker Oskar Alegría aan een reis om proviand naar de laatste herder van het Andia-gebergte te brengen. Alegría volgt de seizoensgebonden route die zijn grootvader met zijn kudde aflegde en verzamelt een schat aan herinneringen aan een verdwijnende wereld, vervat in geluiden en stille, gedegradeerde beelden die hij vastlegde met de Super-8 camera van zijn vader. De film is meestal geluidloos en wordt begeleid door tekst op het scherm die de beelden poëtisch aanvult en mijmert over het creatieve proces. Af en toe verschijnen er echter flarden geluid. Oude liederen, geluiden en ontmoetingen brengen een manier van leven in kaart die grotendeels vergeten is.

Rewire Festival 2024

Rewire is an annual international festival for adventurous music. Across four days from 4 - 7 April 2024, Rewire will return to The Hague with its thirteenth festival edition, bringing together a wide range of musical and interdisciplinary performances, specially commissioned works, club nights, installations, talks, screenings, and more. Click here for more information.

Regisseur Oskar Alegria
Land Spanje
Taal Spaans
Ondertiteling Engels
Speelduur 89 min

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.