The Tuba Thieves - Rewire Festival • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Alison O'Daniel

The Tuba Thieves - Rewire Festival

Onderdeel van Rewire Festival 2024

The Tuba Thieves is een film over een soort luisteren dat niet aan het oor gebonden is. Het is een film over dovenwinst, gehoorverlies en de gewaarwording van geluid in Los Angeles zoals ervaren door dieren, planten en mensen, allemaal verbonden door alomtegenwoordige geluidsoverlast in de vorm van helikopters, vliegtuigen, bladblazers en autoverkeer. In The Tuba Thieves wordt het leven in Los Angeles - dat zich afspeelt in de tijd van terugkerende tubadiefstallen op veel van de middelbare scholen - onderbroken door onconventionele heropvoeringen van historische concerten, waarbij door de tijd heen wordt gesprongen: een geïrriteerde man verlaat John Cage's première van 4'33" in 1952; punks en doven mengen zich tijdens de laatste punkshow van de beruchte Deaf Club in 1979 San Francisco; en studenten vertellen hoe ze een verrassingsconcert van Prince organiseerden op de dovenuniversiteit Gallaudet in 1984. Alle bovenstaande elementen komen samen in een verkenning van geluid, muziek en de affectieve sensaties van

Rewire Festival 2024

Rewire is an annual international festival for adventurous music. Across four days from 4 - 7 April 2024, Rewire will return to The Hague with its thirteenth festival edition, bringing together a wide range of musical and interdisciplinary performances, specially commissioned works, club nights, installations, talks, screenings, and more. Click here for more information.

Regisseur Alison O'Daniel
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Engels
Speelduur 92 min

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.