Spoorloos - Cineville Speciaaltje • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

George Sluizer

Spoorloos - Cineville Speciaaltje

Zie tijdens deze nieuwe editie van het Cineville Speciaaltje de nieuwste premières als eerste!

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken organiseren we daarom een mooie serie specials: Cineville Speciaaltje. Speciaal is het nieuwe normaal!

Verlies je +1 niet uit het oog tijdens ons Cineville Speciaaltje van Spoorloos, op 12 juni in Cinema Enkhuizen, Eye, FilmhuisAlkmaar, Filmhuis Den Haag, Lumière, MIMIK en Natlab. Een verdwijning bij het tankstation en een verstikkend obsessieve zoektocht: George Sluizers' verfilming van Het gouden ei is al 36 jaar een doodenge klassieker van eigen bodem. Dankzij een nieuwe restauratie is ’ie weer te zien in de filmtheaters. Reden genoeg voor een Speciaaltje. Als Cineviller mag je natuurlijk weer gratis een +1 meenemen.

Over Spoorloos

Op weg naar een fietsvakantie in Zuid-Frankrijk staat de relatie van Rex en Saskia al een beetje op knappen. Een pitstop bij een pompstation lijkt de twee lovebirds weer dichter bij elkaar te brengen, tot Saskia een colaatje gaat halen en niet meer terugkomt. Rex begint aan een obsessieve zoektocht, waarmee hij zichzelf steeds verder in de problemen brengt. Spoorloos won het Gouden Kalf voor beste film en was volgens Stanley Kubrick (en ons) een van de engste films ooit.

Over het Cineville Speciaaltje

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken een serie specials: Cineville Speciaaltje. De basis: een goeie film en een samenwerking met steeds weer andere Cineville-theaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&A's, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij.

Regisseur George Sluizer
Cast Bernard-Pierre Donnadieu, Gene Bervoets, Johanna Ter Steege
Land Frankrijk, Nederland
Taal Nederlands, Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 107 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.