Monisme - Rewire Festival • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Riar Rizaldi

Monisme - Rewire Festival

Onderdeel van Rewire Festival 2024

Verschillende professionele acteurs en niet-acteurs portretteren een dynamische relatie tussen mens en natuur in een van de meest actieve stratovulkanen ter wereld, de Merapi-berg. In de schaduw van de recente uitbarstingen spelen deze acteurs een verhaal dat samen met een vulkanoloog, een zandwinner en een mysticus - mensen die een nauwe band met de berg hebben - is geschreven. Het illustreert dubbelzinnig fictieve en niet-fictieve situaties die in Merapi zouden kunnen of zouden kunnen of zijn gebeurd. Riar Rizaldi werkt als kunstenaar en filmmaker. Hij werkt voornamelijk met het medium bewegend beeld en geluid, zowel in de black-box van de bioscoop als door ruimtelijke presentaties in de vorm van installaties. Zijn artistieke praktijk richt zich op genrecinema, de mogelijkheid van theoretische fictie en de relaties tussen kapitaal en technologie, arbeid en natuur.

Rewire Festival 2024

Rewire is an annual international festival for adventurous music. Across four days from 4 - 7 April 2024, Rewire will return to The Hague with its thirteenth festival edition, bringing together a wide range of musical and interdisciplinary performances, specially commissioned works, club nights, installations, talks, screenings, and more. Click here for more information.

Regisseur Riar Rizaldi
Land Indonesië
Taal Indonesisch
Ondertiteling Engels
Speelduur 115 min

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.