Dikkie Dik en de verdwenen knuffel Filmhuis Denhaag

Joost van den Bosch, Erik Verkerk

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik en Poes Muis gaan op avontuur om Beer, de verdwenen knuffel, terug te vinden en maken onderweg nieuwe vrienden.

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Deze film is te vinden op Subcatch

Subcatch biedt ondertiteling speciaal ontworpen voor doven en slechthorenden bij bioscoopfilms. De app zorgt ervoor dat gebruikers geen gesproken dialogen missen door automatisch gesynchroniseerde ondertiteling die gelijk loopt met het beeld. Je kunt de app gratis downloaden op je telefoon of tablet via de App Store of Google Play. Kies een van de beschikbare bioscoopfilms, download de bijbehorende ondertiteling, en kies ‘start’ zodra de film begint. Voor meer informatie over Subcatch, klik hier.

Regisseur Joost van den Bosch, Erik Verkerk
Cast Burny Bos
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling Geen
Speelduur 62 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.