Festival De Betovering Filmhuis Denhaag

Festival De Betovering

Laat je betoveren door de magie van film in Filmhuis Den Haag!

Festival De Betovering is het jaarlijkse kunstfestival voor kinderen tijdens de herfstvakantie.

Van 13 tot en met 21 oktober 2023 staat cultureel Den Haag op ongeveer 60 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 300 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 24ste editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar.


Tijdens De Betovering kijk je in Filmhuis Den Haag naar de mooiste films over het leven onder de grond, (on)gevaarlijke monsters, muzikale muizen en schattige uiltjes. Vind een plekje in de zaal, ga lekker zitten op de zachte stoelen (of pak je stoelverhoger) en laat je meevoeren…

Het programma

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.