Eastern Neighbours Film Festival Filmhuis Denhaag

Eastern Neighbours Film Festival

Welkom op de 15e editie van het Eastern Neighbours Film Festival, met cinema uit Centraal- Oost- en Zuidoost-Europa!

Een selectie van 54 films (met Engelse ondertitels) uit 33 landen, waarvan de meeste Nederlandse premières zijn. Het zijn releases die zelden te zien zijn in Nederland, dus het ENFF geeft je de kans de wereld van vandaag zien vanuit een uniek perspectief.

Onze passie is het delen van films met het publiek en het stimuleren van debat. Het festival is er trots op een brug te slaan tussen oost en west, maar ook tussen genres en thema’s. Het ENFF biedt de toeschouwer uiteenlopende filmervaringen, met een focus op hedendaagse films uit Slowakije, een speciaal thema over Oekraïne, Gender Fluïditeit op de Balkan, Familiefilms, Memories In Cinema en analyses van verschillende benaderingen van het gebruik van archiefbeelden. Er is ook volop ruimte voor humor in het programma Lachen Doet Leven, dat een aantal komische en charmante films op de rol heeft staan.

Bezoek de website van het ENFF.

-

A selection of 54 films (with English subtitles) from 33 countries, most of which are Dutch premieres. These are releases rarely seen in the Netherlands, so the ENFF gives you the chance to see today's world from a unique perspective.

Our passion is sharing films with audiences and stimulating debate. The festival prides itself on bridging east and west, as well as genres and themes. The ENFF offers diverse film experiences to the viewer, with a focus on contemporary films from Slovakia, a special theme on Ukraine, Gender Fluidity in the Balkans, Family Films, Memories In Cinema and analyses of different approaches to the use of archival footage. There is also plenty of room for humor in the program Laughing Makes Life, which features a number of comical and charming films on the roll.

Visit the ENFF website here.

-
Tot en met zondag 3 december: ENFF on Demand

Ivan's land - ENFF On Demand

Seventh Heaven - ENFF On Demand

The Investigator - ENFF On Demand

Wake Me - ENFF On Demand

New Talents Competition #1 - ENFF On Demand


Eastern Neighbours Film Festival On Demand

Heb je geen tijd gehad om een aantal films te zien tijdens het Eastern Neighbours Film Festival? Dan hebben we goed nieuws! Via onze website kan je onderstaande films ook thuis vanaf de bank 'On Demand' kijken. Tickets voor het 'On Demand' programma zijn per direct beschikbaar tot en met zondag 3 december 19:00 uur.

Je ticket en filmlink worden gestuurd naar het door jou opgegeven mailadres. Belangrijk om te weten is dat wanneer je op de 'start' knop van de film hebt geklikt, je 72 uur de tijd hebt om de film te bekijken. Het is dus mogelijk om een film te pauzeren. Wel is het goed om te weten is dat op 3 december na 21:30 het niet meer mogelijk de film te starten en af te kijken.


Meer informatie over ons 'On Demand' programma? Kijk hier voor alle FAQ & technische tips

On Demand Programma

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.