Vos en Haas Redden het Bos - Kids Filmhuis Denhaag

Mascha Halberstad

Vos en Haas Redden het Bos - Kids

In een mysterieus bos verdwijnt Uil plotseling en verschijnt er een groot meer uit het niets, wat Vos en Haas aanzet tot een zoektocht naar antwoorden, waarbij ze ondeugende ratten ontmoeten die hen naar een verborgen onderwaterparadijs leiden, maar al snel beseffen ze dat niet alles is zoals het lijkt, en moeten ze het bos zien te redden.

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

'Fraaie animatie en rustige toon' - de Volkskrant (★★★★) 

Kom samen knutselen tijdens de meivakantie!

Maak een masker en kruip in de huid van je favoriete Vos & Haas personage (+4 jaar). Op vrijdag 3 mei organiseren we samen met Cinekid een leuke DIY knutselworkshop. Je hoeft geen kaartjes te reserveren en mag gewoon binnen komen wandelen van 13.00 tot 14.00 uur in Studio B.

Regisseur Mascha Halberstad
Cast Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag
Land Nederland, België, Luxemburg
Taal Nederlands
Ondertiteling Geen
Speelduur 70 min
01
02
03
04

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.