Hypnosen โ€ข Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Ernst De Geer

Hypnosen

Droge satire waarin een hypnosetherapie tot amusante gevolgen leidt als een millennial-stel tijdens een trainingsweekeinde hun startup moet pitchen. ๐—”๐—น๐˜€๐—ผ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—˜๐—ก ๐˜€๐˜‚๐—ฏ๐˜€

Millennial-stel Andrรฉ en Vera wil de wereld veroveren met een internationale gezondheid App voor vrouwen. Voordat ze hun startup presenteren aan potentiรซle investeerders, volgen ze eerst een intensief trainingsprogramma. Een dag voor de training bezoekt Vera nog een hypnosetherapeut om van haar rookverslaving af te komen. Onverwacht levert dit veel op en voelt ze zich sociaal minder geremd. Tijdens het trainingsweekeinde en de pitch ontspoort dit volledigโ€ฆ

'Twee hartveroverende acteurs tegenover elkaar' - Trouw (โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…)ย 

ย 'Tenenkromedie voor millennials' - NRC (โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…)

Regisseur Ernst De Geer
Cast Herbert Nordrum, Asta Kamma August, Andrea Edwards
Land Zweden, Noorwegen
Taal Noors, Zweeds, Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 98 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons cafรฉ is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafรฉ.