Dream Scenario Filmhuis Denhaag

Kristoffer Borgli

Exclusieve Première: Dream Scenario

Laat je tijdens deze speciale Cage Rage editie van Fridays at Filmhuis verrassen door een exclusieve voorpremière van Dream Scenario, met dreamy live muziek, Nicolas Cake, Cage Cocktails en leuke goodies.

Doodgewone professor en eenzame loser Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote brand deals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries. Dream Scenario is een dark komedie, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli (Sick of Myself) en producent Ari Aster (Beau Is Afraid, Midsommar, Hereditary). Andere bekende gezichten in de film zijn Julianne Nicholson (I, Tonya) en Michael Cera (Gloria Bell, Superbad).

Fridays at Filmhuis

Welkom bij Fridays at Filmhuis - dé ultieme manier om het weekend in te luiden! Op elke laatste vrijdag van de maand transformeert Filmhuis Den Haag zich in een levendige hub van cultuur, entertainment en verfijnde smaken. Met een speciaal cocktailmenu, live muziek en exclusieve filmvertoningen hebben wij de perfecte ingrediënten samengesteld tot het leukste avondje uit in de Hofstad. Laat je meenemen door de beste cinematografische werken, van exclusieve premières tot re-releases van de mooiste klassiekers. Met voor elke editie een zorgvuldig samengesteld cocktailmenu.

Of je nu een cinefiel bent, een cocktail liefhebber of gewoon op zoek bent naar een uniek avondje uit: Fridays at Filmhuis is the place to be.

Regisseur Kristoffer Borgli
Cast Nicolas Cage, Michael Cera, Julianne Nicholson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 102 min
Kijkwijzer
01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.