Be With Me - Cinemasia • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

HWARNG Wern-ying

Be With Me - Cinemasia

Een art director die het moeilijk heeft met zowel haar carrière als met de liefde, keert terug naar haar geboorteplaats om voor haar zieke vader te zorgen. Hier denkt ze terug aan haar grootvader en vroegere relaties.

Faye is een art director en een vastberaden vrouw die terugkeert naar haar geboorteplaats Chiayi om voor haar zieke vader te zorgen. Ze het moeilijk met zowel haar carrière als met de liefde, maar met de terugkeer naar huis komt een stroom herinneringen op gang en denkt ze terug aan haar grootvader en vroegere relaties. De gedachten over het verleden verlicht het heden terwijl Faye haar weg in het leven probeert te vinden.

Regisseur HWARNG Wern-ying is een bekroonde art director en de jarenlange samenwerkingspartner van de Taiwanese auteur HOU Hsiao-hsien. Deze film, geproduceerd door Hou, is haar eerste stap richting regisseren en is een semi-autobiografisch portret van verschillende generaties binnen een familie die in turbulente tijden door het leven proberen te navigeren. Be With Me is een aangrijpend verhaal over liefde en verlangen, over de herinneringen die we met ons meedragen en de families die we delen.

Cinemasia 2024

CinemAsia Film Festival is een van de grootste en langstlopende Aziatische filmfestivals in Europa. Het is de Gateway voor Aziatische film- en mediamakers in Nederland die het beste van de Aziatische cinema tentoonstellen en via film en media bruggen slaan tussen Europa en Azië.

Bekijk hier het hele programma

Regisseur HWARNG Wern-ying
Cast Ariel LIN, Vic CHOU, Ethan JUAN
Land Taiwan
Taal Mandarijn, Japans, Taiwanees Hokkien
Ondertiteling Engels
Speelduur 130 min
01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.