Klassiekers • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Klassiekers

Elk seizoen is het tijd voor een nieuwe klassieker reeks. Op deze pagina vind je de laatste informatie over welke klassiekers er draaien bij Filmhuis Den Haag.

VERLENGD!

Jim Jarmusch

Met zijn kenmerkende witte haar en ultracoole rocksterpersoonlijkheid is Jim Jarmusch de archetypische auteur van de Amerikaanse onafhankelijke film. Jarmusch heeft zich standvastig verzet tegen de sirenen van Hollywood en heeft stijlvolle, wereldse en door en door hippe films gemaakt die altijd alom geliefd zijn in het internationale filmcircuit. Eind augustus starten we met een essentiële selectie van zijn films te vertonen, samenvallend met de 4K gerestaureerde heruitgave van zijn 90's hiphop-samurai cultklassieker Ghost Dog: The Way Of The Samurai.

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met MUBI and Odyssey Classics.

Op een rijtje de negen films die wij vertonen  Jim Jarmusch die hij tussen 1983 en 2016 heeft gemaakt:

Stranger Than Paradise

Down By Law

Only Lovers Left Alive

Mystery Train

Night on Earth

Dead Man

Coffee and Cigarettes

Ghost Dog

Paterson

Films in dit programma

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.