Museumnacht @ Filmhuis Den Haag • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Museumnacht @ Filmhuis Den Haag!

Op zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor het fènste avondsje kuns en kultuâh tijdens de Museumnacht. Ook in Filmhuis Den Haag gaat het los, want deze editie zijn we weer één van de Museumnacht locaties!

Programma

We organiseren pubquizzen, hebben een cocktailbar in de aanbieding, een dansvloer paraat en nog veel meer. Wandel jij ook langs?

Filmhuis Pubquiz - 21:00/ 22:00 uur
Saturday Night Fever - 23:00 tot 01:00 uur
CocktailBAR - doorlopend

Film: Old master, No Secrets - 20:45

Film Pubquiz

Weet je wie de componist is van o.a. Pirates of the Carribean? Wie achter die beroemde Jaws tune zit? Welke overleden actrice een hit scoorde met Physical? Oftewel, sta jij bij vrienden bekend als dé film(muziek) kenner? Doe dan mee aan de Filmhuis x MNDH Pubquiz!

Schrijf je in met een team van max. 10 personen op de avond zelf en ga de strijd aan met andere filmgekkies. Het winnende team wordt rijkelijk beloond met filmtickets & een Filmhuis Den Haag pakket! Niet gevreesd, de quiz is ook voor de semi-kenner een heerlijk avondje uit!

De pubquiz wordt gespeeld om 21:00 uur en 22:00 uur

CocktailBAR & Saturday Night Fever

Geniet in het Filmhuis de hele avond van de beste filmische drankjes in de cocktailbar. Uiteraard gaan de voetjes van de vloer tijdens Saturday Night Fever. Vier met ons de Museumnacht met de lekkerste drankjes & disco hits!

“When he pours, he reigns.” – Cocktail (1988) 

Bekijk Old Master, No Secrets tijdens Museumnacht

Geen zin om te pubquizen? Maar wel om een mooie film te bezoeken met een cocktail in de hand? Tip! Bezoekers met Museumnacht polsbandje kunnen een gratis kaartje halen voor de film Old Master, No Secrets aan de kassa. De film begint om 20:45 uur.