Student Nights

Iedere woensdagavond voor 5 euro naar de film!

Ben je student in Den Haag? Hou je van film? Kom dan naar de student nights! Kies een geweldige klassieker of ga voor die nieuwe première film. Voor of na de film een drankje drinken met je vrienden? Dat kan in ons filmcafé.

Wanneer?

Iedere woensdag vanaf 17.00 uur

Tickets?

5 euro (op vertoon van je studentenkaart); geldig voor alle voorstellingen. Online koop je je kaartje met de actiecode #studentfilmnight 

___

Are you a student in The Hague? Do you like film? Then join our student nights! Pick a great classic or visit that new premiere movie: English spoken & subtitled options are available (see below). Want to have a drink with your friends before or after the movie? You're welcome in our film café.

When?

Every Wednesday from 5 pm

Tickets?

5 euros (bring your student card); valid for all screenings. Buy your ticket online with the promo code #studentfilmnight

Nu bij Student Nights

English Student Night films

Blind Ambition
Het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld.
R.M.N.
Een ingehouden donkere film, die vertelt over het ongeluk in Europa en de opkomst van het nationalisme.
La nuit du 12
Elke rechercheur komt ergens in zijn carrière wel een moordzaak tegen die hem meer raakt dan andere zaken, en maar blijft rondspoken. Clara’s moord, op de nacht van de twaalfde, is er zo eentje.
All That Breathes
Een wonderschone en diep empathische natuurfilm over twee broers die roofvogels redden in New Delhi. Met veel wijsheid en humor tonen ze hoe al het leven, van schimmels tot de mens, met elkaar verweven is.
Rimini
Richie Bravo, ooit een succesvolle popster, leidt een losbandig bestaan in de Italiaanse badplaats Rimini. Als zijn dochter op een dag met een eis om geld zijn leven terug instapt, komt zijn bijzondere leefstijl abrupt tot een einde.
Rose
Twee zussen, Inger en Ellen, reizen per bus van Denemarken naar Parijs. Onderweg deelt Inger haar geestesziekte met de rest van het gezelschap. Het zal een reis worden die ze nooit zullen vergeten.
Plus que jamais
Een intiem en ontroerend verhaal over liefde, loslaten en de vrijheid om eigen keuzes te maken.
Close
Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid.
Vortex
Het leven is een kort feest dat snel vergeten is.
Altijd weten wat er speelt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.