Student Nights

STUDENT NIGHTS - ELKE WOENSDAG - €5

Het studentenleven is vaak al duur zat. Maar de nieuwste films missen? Dat wil natuurlijk niemand. Daarom kan je op elke woensdagavond voor slechts 5 euro naar de film bij Filmhuis Den Haag. Of je nou naar een gouwe ouwe of juist de nieuwste releases wilt: alles is mogelijk. En daarvoor of daarna een biertje doen? Dat kan gewoon in ons Filmcafé ;)

Wanneer?

Iedere woensdag vanaf 17.00 uur

Tickets?

5 euro (op vertoon van je studentenkaart); geldig voor alle voorstellingen.

___

Student life is often expensive enough. But missing out on the latest movies? Hell no! That's why you can go to the movies every Wednesday night for only 5 euros at Filmhuis Den Haag. Whether you want to see a golden oldie or the latest releases: everything is possible. And a beer before or after? Make it easy for yourself and grab one right in our Filmcafé ;)

When?

Every Wednesday from 5 pm

Tickets?

5 euros (bring your student card); valid for all screenings.

Nu bij Student Nights

Sur les chemins noirs
De film die je meeneemt naar een ongekend Frankrijk. Drie jaar geleden kostte een zware val Sylvain Tesson bijna het leven. Hij beloofde zichzelf om dwars door Frankrijk te gaan lopen als hij voldoende zou herstellen. Zijn tocht voerde, door de zelfopgelegde restrictie dat hij alleen over onverharde wegen mocht lopen, dwars door de ongerepte natuur, over soms nauwelijks begaanbaar terrein en langs barre uithoeken.
Roter Himmel
Vier jonge mensen komen bijeen, oude en nieuwe vrienden.Geluk, lust en liefde, maar ook jaloezie, wrok en spanningen. Ondertussen branden de bossen.
Tótem
Liefdevol en mystiek portret van een Mexicaans gezin dat het leven viert tijdens een bitterzoet verjaardagsfeest.
How To Save a Dead Friend
Onder de druk van het steeds autocratischere Russische regime besluit de zestienjarige Marusya om voor het einde van het jaar een einde aan haar leven te maken. Maar wanneer ze de levendige Kimi ontmoet, wordt ze onverwacht toch verliefd.
Strange Way of Life
(ENG below) Silva heeft er 25 jaar over gedaan om eindelijk de woestijn te doorkruisen om zijn oude vriend Jake te bezoeken. De mannen denken terug aan hun jonge jaren in Mexico. Toen maakten ze plannen voor de toekomst. Als duidelijk wordt waarom Silva juist nu de reis door de woestijn heeft gemaakt, is het de vraag of er nu wel een toekomst voor hen samen is.
Upon Entry
Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen.
This is What I Remember
Volg Zarlyk die zijn geheugen is kwijtgeraakt tijdens zijn werk in Rusland en voor het eerst in twintig jaar terugkeert naar Kirgizië.
Les enfants des autres
Rachel ervaart moedergevoelens voor de kleine Leila. Dat levert alle risico’s die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen op. Ook begint zij haar eigen kinderwens te herontdekken.
Toen we van de Duitsers verloren
Glued & Screwed #11
Een platform voor experiment van (jonge) kunstenaars, ontwerpers en andere makers die met medium film werken.
Yuni
Yuni is het coming-of-age-verhaal van een slimme middelbare scholier, Yuni. Om een studiebeurs voor de universiteit te halen moet ze vrijgezel blijven en snel haar cijfer voor Indonesische literatuur opfrissen. Dit doel wordt echter gecompliceerd wanneer Yuni's huwelijksaanzoeken langzaam beginnen binnen te druppelen.

English Student Night films

Altijd weten wat er speelt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.