Stagiair Marketing & Communicatie Filmhuis Denhaag

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Stagiair Marketing & Communicatie gezocht 

Voor 4 dagen (32 uur) p.w. (min. 3 maanden) 

Wie zijn wij?

In Filmhuis Den Haag draait het om de liefde voor film. Het is een culturele ontmoetingsplek die mensen en culturen samenbrengt met films die verhalen vertellen en je uitnodigen om je in te leven in de ander. Het Filmhuis doet dat door films te laten zien, van internationale klassiekers tot hedendaagse kwaliteit cinema, veelal met randprogramma's. En door educatieve programma’s te maken, talent te ontwikkelen en jonge Haagse filmmakers een podium te bieden. Daarnaast heeft het Filmhuis een bijzondere collectie die iets vertelt over de geschiedenis van de cinema.

De afdeling Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de positionering van Filmhuis Den Haag en voor het werven van publiek voor - natuurlijk - film, maar zeker ook ons café en filmeducatie. Onze up-to-date website en sociale media content is nog belangrijker geworden. We programmeren namelijk niet meer alleen in de filmzaal, maar ook online met naast film ook podcasts en playlists.

Wat ga je doen?

- Teksten schrijven voor de website, beeldredactie samenstellen voor site en socials, en verzenden van digitale nieuwsbrieven;

- Content plaatsen op de digitale schermen in het Filmhuis met de nieuwste films en specials;

- Social media content bedenken en maken voor Instagram, Facebook en TikTok;

- Bijdragen aan de totstandkoming en verspreiding van communicatiemiddelen zoals flyers, trailers, posters etc.

- Kleine ontwerpvragen oppakken of uitzetten bij de externe vormgever, in bvb Photoshop;

- Helpen om publiciteit te genereren voor het Filmhuis. 

Herken je jezelf hierin?

- Je doet een opleiding op het gebied van marketing en communicatie;

- Je weet hoe je mensen moet bereiken met rake teksten en draait je hand niet om voor het bewerken van beeld;

- Social media kent voor jou geen geheimen; 

- Je bent initiatiefrijk, enthousiast en je houdt natuurlijk van film!

Wat bieden wij?

Een stageplek waar je veel kunt leren en met alle facetten van marketing te maken krijgt; met de leukste collega’s en een werkomgeving die altijd in beweging is; een stagevergoeding én gratis filmbezoek (met introducé); dagelijkse begeleiding door de teamleider marketing.

Startdatum

Idealiter start je mid/eind Januari 2024 voor 6 maanden (minimum van 3 maanden). 

Interesse?

Filmhuis Den Haag zet zich actief in voor een inclusieve werkomgeving. Met elkaar creëren we een organisatie waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten en ervaring, maakt ook wie jij bént onze organisatie rijker. 

We nodigen je uit een motivatie te schrijven of met een kort filmpje (mag simpel) te vertellen waarom we jou zoeken. Richt je CV en motivatie aan Roos Meijer, medewerker Marketing & Communicatie via roos@filmhuisdenhaag.nl

Day in a life of...

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.