Joren Molter

Zomervacht - NFF Slotfilm

Het Nederlands Film Festival presenteert een speciale première van het drama Zomervacht (Joren Molter), waarin de dertienjarige Brian tijdens een broeierige zomervakantie de zorg draagt voor zijn grote broer Lucien, die zwaar verstandelijk gehandicapt is. Maar hoe zorg je voor iemand als je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je nog zoveel te ontdekken hebt?

In een tour langs Nederlandse filmtheaters presenteert het Nederlands Film Festival een speciale première van het drama Zomervacht van regisseur Joren Molter, een film naar het gelijknamige boek van Jaap Robben. Met Micha Hulshof, Jarne Heylen en Joël in 't Veld.

Tijdens een broeierige zomervakantie zit Brian opgescheept met de zorg van zijn broer Lucien, die verstandelijk gehandicapt is. Maar hoe zorg je voor iemand als je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je nog zoveel te ontdekken hebt?

Regisseur Joren Molter
Cast Micha Hulshof, Jarne Heylen, Joël in 't Veld
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling
Speelduur 86 min
Kijkwijzer

NFF

Samen met het Nederlands Film Festival brengen we je twee spectaculaire voorpremières die je niet wil missen. Dit jaar vertonen we in het kader van het Nederlands Film Festival de openingsfilm Sweet Dreams en de slotfilm, Zomervacht . De speciale première wordt ingeleid met een persoonlijke videoboodschap waarin de makers je een kijkje achter de schermen geven.  

Over het Nederlands Film Festival:
Het Nederlands Film Festival ken je misschien van de Gouden Kalveren, maar er is nog veel meer! Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film, series en digitale cultuur op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters en cafés tijdens een van de vele filmvertoningen, unieke evenementen of premières waar jij bij kunt zijn. Het Nederlands Film Festival vindt plaats van vrijdag 22 t/m vrijdag 29 september 2023.

01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.