Rose Stories

Writersroom x Filmhuis Den Haag

ROSE stories presenteert in samenwerking met Filmhuis Den Haag de Writersroom. Het event waarbij talentvolle makers, gecoacht door professionals van de Dutch Academy for Film, hun script in ontwikkeling presenteren.

Tijdens de Writersroom draait het allemaal om interactie: als publiek geef je actief input op de ideeën en scripts. Zo draag je op een prachtige manier bij aan de ontwikkeling van deze talentvolle makers en hun concepten.

Makers Aramis Garcia Gonzalez, Rozemarijn Elisa en Roziena Salihu zullen hun idee voor een serie of film pitchen en professionele acteurs verzorgd door Groen Casting zullen enkele scènes uit het script live voorlezen. 

Wil jij nieuwe filmmakers verder op weg helpen met jouw advies? Bestel een ticket en laat je verrassen door de inspirerende verhalen en scènes. 

ROSE stories

ROSE stories is een collectief van verhalenvertellers, producenten en talentontwikkelaars. Gevestigd in Den Haag en Amsterdam.

* rosestories.nl

Regisseur Rose Stories
Land Den Haag
Taal Nederlands
Ondertiteling
Speelduur 90 min
01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.