What Ever Happened to Baby Jane? - Bette Davis • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Robert Aldrich

What Ever Happened to Baby Jane? - Bette Davis

Een voormalig kindsterretje kwelt haar verlamde zus in hun vervallen Hollywood landhuis.

Diva’s Bette Davis en Joan Crawford lagen al jaren met ­elkaar in de clinch vanwege onderling weggekaapte liefdes en filmrollen en waren dus ideaal voor dit psychologische drama, waarin Davis als verknipt voormalig kindsterretje, almaar gekker wordt terwijl ze haar zus, een aan een rolstoel gekluisterde Hollywoodster, treitert. Magistraal acteerwerk tegen een achtergrond van lichamelijk en geestelijk verval in een afbrokkelende villa.

Op zondag 9 juni is er een speciale Bette Davis Marathon te zien met 'The Letter', 'All About Eve' en 'What Ever Happened to Baby Jane'? Klik hier voor meer info.

Fasten your seatbelts... it's Bette Davis

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren door de dynamiek van Bette Davis tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een actrice die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden, grenzen te verleggen en deuren te openen voor een nieuwe generatie vrouwelijk filmtalent. Te zien van 30 mei t/m 30 juni.

Bekijk hier de hele programmering.

Regisseur Robert Aldrich
Cast Bette Davis, Joan Crawford, Victor Buono
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 134 min
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.