Valley Girl Filmhuis Denhaag

Martha Coolidge

Valley Girl

Julie, een meisje uit de vallei, ontmoet Randy, een punker uit de stad. Ze komen uit verschillende werelden en vinden elkaar. Op de een of andere manier moeten ze bij elkaar blijven, ondanks haar hippe, oppervlakkige vrienden.

De lieftallige tiener Julie Richman (Deborah Foreman) is ondergedompeld in de overdadige, in roze gehulde cultuur van de San Fernando Valley, compleet met haar narcistische vriendje Tommy (Michael Bowen). Op een feestje valt Julie echter voor een strakke Hollywood-punk genaamd Randy (Nicolas Cage) en de twee beginnen een onwaarschijnlijke romance. Julie wordt verscheurd tussen haar oppervlakkige vrienden en een meer non-conformistische levensstijl en moet uiteindelijk beslissen of ze bij Tommy blijft of het risico neemt met Randy.

Cage Rage: A Nicolas Cage Retrospective

Laat je meevoeren door de grenzeloze energie en charme van Nicolas Cage tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een acteur die niet bang is om anders te zijn, en die ons herinnert aan het pure plezier van cinema. Voor de rest van het programma, zie hier.

Regisseur Martha Coolidge
Cast Nicolas Cage, Deborah Foreman, Elizabeth Daily
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Geen ondertiteling
Speelduur 95 min
Kijkwijzer
01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.