Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez

Upon Entry

Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen.

Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het 'land van de onbegrensde mogelijkheden' willen ze hun geluk beproeven en hun carrière een nieuwe boost geven. Maar bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces waardoor niet alleen hun toekomst, maar ook hun onderlinge band op het spel komt te staan.

Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen. De film van de Venezolaanse regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vásquez maakte een ronde langs vele internationale filmfestivals en werd meerdere malen bekroond.

'Je zit 77 minuten op het puntje van je stoel' - ★★★★ VPRO Cinema
'Manipuleert onze vooroordelen en lost ze ook in' - ★★★★ NRC
'Gebouwd op eenvoud en rechtlijnigheid, dat is de kracht ervan' - Filmkrant 

Regisseur Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez
Cast Alberto Ammann, Bruna Cusí, Laura Gómez
Land Spanje
Taal Spaans, Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 77 min
Kijkwijzer
Alle leeftijden

Subtitles

This is the Dutch subtitled version. If you want to see this film with English subtitles, click on the link below.

Dit is de Nederlands ondertitelde versie. Als je deze film wilt bekijken met Engelse ondertiteling, klik dan op onderstaande link.

01
02
03
04