Together + Together 99 Double bill - EN subs • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Lukas Moodysson

Together + Together 99 Double bill

Stap in de wereld van de Tillsammans-commune met Lukas Moodysson's 'Together' en 'Together 99' in deze unieke double bill bij Filmhuis Den Haag.

Ervaar het hartverwarmende verhaal van de Tillsammans commune in 'Together' (2000) en ontdek hoe de personages 24 jaar later zijn veranderd in de langverwachte sequel 'Together 99' (2023), tijdens deze speciale double bill!

Together (2000)
In het originele 'Together' neemt Moodysson ons mee naar een commune in Stockholm in de jaren 70. Deze groep excentrieke en liefdevolle individuen probeert een alternatieve manier van leven te vinden, weg van de normen en waarden van de mainstream samenleving. Met humor, hart en eerlijkheid toont de film hoe hun idealen botsen met de realiteit van het dagelijks leven. 'Together' is een ode aan vriendschap, vrijheid en de zoektocht naar betekenisvolle verbindingen.

Together 99 (2024)
Na 24 jaar keert Moodysson terug naar dezelfde personages en hun wereld in 'Together 99'. De communeleden zijn ouder en de tijd heeft hen gevormd, maar hun zoektocht naar een betere samenleving is nog niet voorbij. Deze film biedt een nostalgische blik op de idealen van de jaren 70, terwijl het ook reflecteert op de veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd. 'Together 99' is zowel een intieme reünie als een kritisch en ontroerend portret van mensen die proberen trouw te blijven aan hun jeugdige idealen.

Met onze speciale combiticket van €20 krijg je de kans om beide films achter elkaar te zien. Op 8 juni zal de marathon vertoond worden met Nederlandse ondertiteling. Op 12 juni zal de marathon vertoond worden met Engelse ondertiteling. Beide marathons bevatten een pauze van ca. 30 minuten.

Regisseur Lukas Moodysson
Cast Anja Lundqvist, Gustaf Hammersten, Shanti Roney
Land Zweden
Taal Zweeds
Ondertiteling
Speelduur 265 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05
06

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.