Giddens Ko

Till we meet again

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Wanneer Ah-lun door de bliksem dodelijk wordt geraakt en de herinnering aan zijn vorige leven verliest, traint hij in de onderwereld om God van de Liefde te worden, vastbesloten om er achter te komen wat er met hem is gebeurd tijdens zijn leven als normale sterveling.
De van schrijver omgetoverde filmmaker Giddens Ko is terug met een nieuw fantasyroman die de werelden van de levende en de doden aan elkaar verbindt. Wanneer Ah-lun door de bliksem wordt getroffen, wordt hij wakker in de onderwereld zonder herinneringen aan zijn vorige leven. Samen met Pinky traint hij om God van de Liefde te worden en is het zijn taak om, met behulp van rode touwtjes, mensen aan elkaar te binden. Via deze weg probeert hij er ook achter te komen wat er precies met hem is gebeurd tijdens zijn leven als normale sterveling. Op een nacht komen de herinneringen van Ah-lun plotseling bovendrijven en moet hij zijn belangrijkste taak tot dan toe onder ogen zien: het binden van een rood touwtje aan de liefde van z’n leven wat hen voor eens en voor altijd van elkaar laat scheiden.

Regisseur Giddens Ko
Land Taiwan
Taal Mandarin
Ondertiteling English
Speelduur 128 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.