Andrew Dominik

This Much I Know To Be True

Deze nieuwe film geeft een belangrijk moment weer in de reis die Nick Cave en Warren Ellis afleggen. Een nieuwe optimistische fase, vastgelegd geheel in de geest van het duo.

De nieuwe documentaire This Much I Know To Be True van Andrew Dominik , met cinematografie van Robby Ryan, brengt de uitzonderlijk creatieve samenwerking tussen muzikanten Nick Cave en Warren Ellis prachtig in beeld. Opgenomen in de lente van 2021 in London en Brighton, aan de vooravond van hun tour in het Verenigd Koninkrijk, geven de beelden kleur aan hun laatste twee studioalbums Ghosteen (Nick Cave & the Bad Seeds) en Carnage (Nick Cave & Warren Ellis).

'Veel meer dan zomaar een muziekfilm' - ★★★★ VPRO Cinema
'Meer een concertfilm dan een documentaire' - ★★★★ de Volkskrant

Voor deze speciale vertoning zijn de tickets €12,50. Studenten en Vrienden krijgen een korting van €3,-. Het gebruik van een Ooievaarspas is bij deze vertoning helaas niet mogelijk.

Regisseur Andrew Dominik
Land Verenigd Koninkrijk
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 105 min

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.