Student Nights

Iedere woensdagavond voor 5 euro naar de film!

Ben je student in Den Haag? Hou je van film? Kom dan naar de student nights! Kies een geweldige klassieker of ga voor die nieuwe première film. Voor of na de film een drankje drinken met je vrienden? Dat kan in ons filmcafé.

Wanneer?

Iedere woensdag vanaf 17.00 uur

Tickets?

5 euro (op vertoon van je studentenkaart); geldig voor alle voorstellingen. Online koop je je kaartje met de actiecode #studentfilmnight 

___

Are you a student in The Hague? Do you like film? Then join our student nights! Pick a great classic or visit that new premiere movie: English spoken & subtitled options are available (see below). Want to have a drink with your friends before or after the movie? You're welcome in our film café.

When?

Every Wednesday from 5 pm

Tickets?

5 euros (bring your student card); valid for all screenings. Buy your ticket online with the promo code #studentfilmnight

Nu bij Student Nights

English Student Night films

Un Autre Monde
Een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe (Vincent Lindon). De film toont een herkenbaar, belangwekkend verhaal over de moeilijke keuzes die we moeten maken in het leven
Peter von Kant
François Ozons moderne variant op de klassieker Die bitteren Tränen der Petra von Kant van Rainer Werner Fassbinder.
Mamma Roma
Pasolini's sublieme blik op alledaags Romeins leven, met Anna Magnani als prostituee Mamma Roma die ondanks alle onheil overeind blijft (4K-restauratie).
The innocents
Een meesterlijke, bijzonder ijzingwekkende thriller van de Oscar-genomineerde Noorse scenarist en regisseur Eskil Vogt.
Mes freres et moi
De 14-jarige Nour woont in een volksbuurt in het zuiden van Frankrijk. Hij staat op het punt een zomer door te brengen vol plagerijen van zijn oudere broers, de zorg voor zijn zieke moeder en een taakstraf schilderwerk.
Les Intranquilles
Drama van de Belgische regisseur Joachim Lafosse over Leila en Damien die zielsveel van elkaar houden. Maar hun gezinsleven wordt op de proef gesteld door de mentale problemen van Damien.
Clara Sola
De veertigjarige, zwakbegaafde Clara, leeft onder de knoet van haar streng katholieke moeder. Maar wanneer ze het nieuwe vriendje van haar vijftienjarige nichtje ziet, ontwaken seksuele gevoelen in Clara, en verlegt ze voor het eerst in haar leven haar grenzen.
There is No Evil
Vier verhalen over vier mannen die zich gedwongen zien morele keuzes te maken onder een repressief regime. Winnaar van de Gouden Beer, Berlinale 2020. De release moest door de diverse lockdowns al diverse malen worden afgeblazen, maar nu eindelijk te zien.
Alcarràs
Het leven van een familie van perzikboeren in een klein dorpje in Catalonië verandert wanneer de eigenaar van hun grote landgoed overlijdt en zijn levenslange erfgenaam besluit het land te verkopen, waardoor hun levensonderhoud plotseling wordt bedreigd.
Coupez!
Hilarische (en bloederige) ode aan de cinema over een horrorfilmcrew die het met echte zombies aan de stok krijgt.
Le Sommet des Dieux
Spannend avontuur in het adembenemende landschap van de Himalaya. Een bewerking van de succesvolle manga van Jiro Taniguchi en Baku Yumemakura en geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Destello bravío
Hoogst origineel drama over een vrouw in het zuidwesten van Spanje die haar man verlaat en door het stadje zwerft. De tableaux doen soms denken aan Roy Andersson, maar uiteindelijk heeft Rodriguez een geheel eigen stem. Onderdeel van de Tiger-competitie, IFFR 2021.
Altijd weten wat er speelt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.