Student Nights

Iedere woensdagavond voor 5 euro naar de film!

Ben je student in Den Haag? Hou je van film? Kom dan naar de student nights! Kies een geweldige klassieker of ga voor die nieuwe première film. Voor of na de film een drankje drinken met je vrienden? Dat kan in ons filmcafé.

Wanneer?

Iedere woensdag vanaf 17.00 uur

Tickets?

5 euro (op vertoon van je studentenkaart); geldig voor alle voorstellingen.

___

Are you a student in The Hague? Do you like film? Then join our student nights! Pick a great classic or visit that new premiere movie: English spoken & subtitled options are available (see below). Want to have a drink with your friends before or after the movie? You're welcome in our film café.

When?

Every Wednesday from 5 pm

Tickets?

5 euros (bring your student card); valid for all screenings.

Nu bij Student Nights

L'Innocent
De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades).
Triangle of Sadness
De modellen Carl en Yaya stranden met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.
La double vie de Véronique (re-release)
Dubbelportret van Weronika in het Poolse Krakau en haar dubbelganger Véronique in Frankrijk. De beide meisjes worden op dezelfde dag geboren, lijden aan dezelfde hartkwaal, zijn beiden muzikaal.
Broker
Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt.
Snow and the Bear
Een meeslepend, kil moordmysterie in een winters, afgelegen dorp in Turkije.
Eternal Spring
Het waargebeurde verhaal van een groep Chinese activisten die een gedurfd en gevaarlijk plan uitvoeren om de Chinese staatstelevisie te hacken. Het doel is de aanklachten van de regering over hun verboden spirituele groepering te weerleggen.
All the Beauty and the Bloodshed
Oscarwinnaar Laura Poitras (Citizen Four) creëerde een zeer persoonlijk portret van één van de belangrijkste fotografen van de late 20e eeuw.
Close
Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid.
Marcel The Shell With Shoes On
Gebaseerd op Dean Fleischer Camp en Jenny Slate’s populaire korte films en succesvolle boeken.
Goya, Carrière & The Ghost of Buñuel
In zijn laatste reis keert scenarist Jean Claude Carrière terug naar Spanje en verteld ons over de schilder die hem het meest beïnvloed heeft, Francisco de Goya.

English Student Night films

Altijd weten wat er speelt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.