Darren Aronofsky

The Whale

Een aangrijpend drama van oscargenomineerde regisseur Darren Aronofsky, waarin hij een ontroerend portret schetst over een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven.

The Whale is een aangrijpend drama met een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser (The Mummy Trilogy, Crash) als vader, die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde tienerdochter, gespeeld door rising star Sadie Sink (Stranger Things). Oscargenomineerde regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) schetst een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven.

'Melodramatisch, maar zonder meer aangrijpend' ★★★★ - VPRO Cinema 
'Weergaloos acteerduet' ★★★★ - de Volkskrant

Regisseur Darren Aronofsky
Cast Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 117 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.