The Unbearable Weight of Massive Talent Filmhuis Denhaag

Tom Gormican

The Unbearable Weight of Massive Talent

Moviestar Nick Cage kruipt in de huid van zijn iconische personages als hij klem komt te zitten tussen een superfan en een CIA-agent.

Hollywoodacteur Nicolas "Nick" Cage worstelt met zijn carrière nadat hij is gepasseerd voor verschillende grote filmrollen en wordt constant lastiggevallen en gekweld door "Nicky", die zich aan hem voordoet als zijn jongere (en succesvollere) ik. Zijn relatie met zijn ex-vrouw Olivia en dochter Addy wordt ook verstoord door jaren van emotionele verwaarlozing. Nick verliest een belangrijke filmrol en na een pijnlijke gebeurtenis op Addy's verjaardagsfeestje, is hij van plan om te stoppen met acteren. Hij besluit in te gaan op een vaag aanbod van $1 miljoen van zijn agent Richard Fink dat inhoudt dat hij naar Mallorca gaat om de miljardair playboy Javi Gutierrez te ontmoeten en de eregast te zijn op zijn verjaardag.

Cage Rage: A Nicolas Cage Retrospective

Laat je meevoeren door de grenzeloze energie en charme van Nicolas Cage tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een acteur die niet bang is om anders te zijn, en die ons herinnert aan het pure plezier van cinema. Voor de rest van het programma, zie hier.

Regisseur Tom Gormican
Cast Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 105 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.