Wes Anderson

The Royal Tenenbaums - Wes Anderson

Alle kinderen van Royal Tenebaum hebben stuk voor stuk een uitzonderlijk talent. Desondanks zijn al hun prestaties teniet gedaan. Royal brengt zijn kinderen weer samen om het contact te herstellen.

Alle kinderen van Royal Tenebaum hebben stuk voor stuk een uitzonderlijk talent. Desondanks zijn al hun prestaties teniet gedaan door verraad en problemen.
Drie, inmiddels volwassen, wonderkinderen verblijven door samenloop van omstandigheden een tijdje bij hun moeder. Hun vader, Royal Tenenbaum, heeft hen jaren geleden verlaten. Royal brengt zijn kinderen weer samen om het contact te herstellen wanneer hij hoort dat zijn vrouw, van wie hij nooit officieel gescheiden is, wil hertrouwen. Hij doet hij er alles aan om het weer goed te maken met zijn familie.

English

The eccentric members of a dysfunctional family reluctantly gather under the same roof for various reasons.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 110 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.