Wes Anderson

The Life Aquatic with Steve Zissou - Wes Anderson

Met een plan om wraak te nemen op een mythische haai die zijn partner heeft gedood, roept oceanograaf Steve Zissou (Bill Murray) een team op dat bestaat uit zijn vervreemde vrouw, een journalist en een man die al dan niet zijn zoon is.

Met een plan om wraak te nemen op een mythische haai die zijn partner heeft gedood, roept oceanograaf Steve Zissou een team op. Diepzeevorser Steve gaat met zijn kleurrijke en eigenaardige crew op zoek naar de mysterieuze haai. Zissou is vast van plan het beest te doden. 'Wat is het wetenschappelijk nut daarvan?' wil iemand weten.

English

With a plan to exact revenge on a mythical shark that killed his partner, Oceanographer Steve Zissou (Bill Murray) rallies a crew that includes his estranged wife, a journalist, and a man who may or may not be his son.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 118 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.