Wes Anderson

The Grand Budapest Hotel - Wes Anderson

Een schrijver ontmoet de eigenaar van een ouder wordend eersteklas hotel, die hem vertelt over zijn vroege jaren als lobby jongen in de glorieuze jaren van het hotel onder een uitzonderlijke conciërge.

Een schrijver ontmoet de eigenaar van een ouder wordend eersteklas hotel, die hem vertelt over zijn vroege jaren als lobby jongen in de glorieuze jaren van het hotel onder een uitzonderlijke conciërge. De legendarische manager raakt bevriend met een jonge medewerker die zijn vertrouweling wordt. Hij wordt beschuldigd van moord op de vrouw met wie hij een relatie had en die hem een heel duur schilderij heeft nagelaten.

English

A writer encounters the owner of an aging high-class hotel, who tells him of his early years serving as a lobby boy in the hotel's glorious years under an exceptional concierge.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 101 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.