Wes Anderson

The Darjeeling Limited - Wes Anderson

Een jaar na de begrafenis van hun vader reizen drie broers per trein door India in een poging een band met elkaar op te bouwen.

Een jaar na de begrafenis van hun vader reizen drie broers per trein door India, met de Darjeeling Limited, in een poging een band met elkaar op te bouwen.

English

A year after their father's funeral, three brothers travel across India by train in an attempt to bond with each other.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 104 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.