Nico Bunnik

Staying Put

Een film van Haagse filmmaker Nico Bunnik. Terwijl zijn vrienden dromen van een beter en moderner leven in Europa, reist Abebe door het oude Ethiopië, op zoek naar betekenis en antwoorden op zijn levensvragen.

Terwijl zijn vrienden dromen van een beter en moderner leven in Europa, reist Abebe door het oude Ethiopië, op zoek naar betekenis en antwoorden op zijn levensvragen. 

In een observerende en cinematografische stijl volgen we de jonge Abebe in zijn persoonlijke zoektocht naar een zinvol leven.

Zijn reis is grillig en ongewis. Het eeuwenoude decor van indrukwekkende landschappen, de kloosters en de in rotsen uitgehouwen kerken is onverstoorbaar. De realiteit van het dagelijkse leven en zijn magische dromen lopen in elkaar over.

Regisseur Nico Bunnik
Land Ethiopië
Taal Ahmaric, Engels
Ondertiteling English
Speelduur 127 min
01
02
03
04
05
06
07
08

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.