Nico Bunnik

Staying Put

Een film van Haagse filmmaker Nico Bunnik. Terwijl zijn vrienden dromen van een beter en moderner leven in Europa, reist Abebe door het oude Ethiopië, op zoek naar betekenis en antwoorden op zijn levensvragen.

Terwijl zijn vrienden dromen van een beter en moderner leven in Europa, reist Abebe door het oude Ethiopië, op zoek naar betekenis en antwoorden op zijn levensvragen. 

In een observerende en cinematografische stijl volgen we de jonge Abebe in zijn persoonlijke zoektocht naar een zinvol leven.

Zijn reis is grillig en ongewis. Het eeuwenoude decor van indrukwekkende landschappen, de kloosters en de in rotsen uitgehouwen kerken is onverstoorbaar. De realiteit van het dagelijkse leven en zijn magische dromen lopen in elkaar over.

Regisseur Nico Bunnik
Land Ethiopië
Taal Ahmaric, Engels
Ondertiteling English
Speelduur 127 min
01
02
03
04
05
06
07
08

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.