James Ivory

Shakespeare-Wallah

Volgt de waargebeurde avonturen van de familie van Felicity Kendal die als theatergroep door India reizen tijdens de laatste dagen van de Engelse koloniale overheersing.

De Engelse spelers proberen de Britse traditie hoog te houden door Shakespeare-toneelstukken voor te dragen voor het grote publiek, kostscholen en plaatselijke royalty's. Maar helaas kunnen zij niet concurreren met de razend populaire Bollywood-filmindustrie.

Regisseur James Ivory
Land India
Taal Engels, Hindi
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 120 min
Kijkwijzer

The Sound of Bollywood

Deze vertoning van Shakespeare-Wallah is onderdeel van The Sound of Bollywood binnen onze tentoonstelling. Lees en luister meer over Bollywood via de link.

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.