ROOTS Talk Filmhuis Denhaag

Meerdere regisseurs

ROOTS talk

ROOTS talk: Creatieve Distributie en Verbinding in de Filmwereld is een unieke kans voor filmmakers om meer te leren en in gesprek te gaan over een vaak onderbelicht onderwerp van het filmmaken: de filmdistributie.

ROOTS talk: Creatieve Distributie en Verbinding in de Filmwereld

Stap binnen in de boeiende wereld van filmdistributie met de ROOTS-Talk masterclass, waar Heleen Hoogendijk van Amstelfilm je gedurende 45 minuten een exclusieve kijk biedt op vraagstukken als: Wat is het belang van vroege betrokkenheid? Hoe bereik ik mijn doelgroep op een effectieve manier? Op wat voor manieren speelt filmdistributie een cruciale rol in het succes van (jouw) films? En natuurlijk meer!

Deze masterclass is niet alleen informatief, maar ook interactief. Tijdens de Q&A krijg je als bezoeker de kans om al je vragen te stellen en zo nieuwe inzichten op het vaak onderbelichte onderwerp van filmdistributie op te doen. Heleen nodigt je uit om de grenzen van creativiteit en verbinding te verkennen, en samen te ontdekken hoe deze elementen jouw film naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Deze ROOTS-Talk is dan ook onmisbaar voor filmmakers en distributeurs die op zoek zijn naar een frisse kijk op distributie. Mis het niet en laat ROOTS-Talk de inspiratie zijn die jouw film nodig heeft om op te bloeien.

ROOTS Film Festival

Op 16 december organiseert Filmhuis Den Haag de zesde editie van het ROOTS Film Festival: een kado van het Filmhuis aan Den Haag en haar inwoners. Tijdens dit gratis festival bieden wij een podium aan Haagse filmmakers, en kunnen zij elkaar ontmoeten om samen met het publiek in gesprek te gaan over hun films en het Haagse filmklimaat.

Regisseur Meerdere regisseurs
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling
Speelduur 70 min

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.