Adil en Bilall

Rebel

Het indringende verhaal over twee broers die vanuit België in de oorlog in Syrië terechtkomen, laat een verpletterende indruk achter.

Rebel is de meest explosieve en tevens meest persoonlijke film van het Belgische regisseursduo Adil en Bilall, bekend van Bad Boys for Life en Patser. Het indringende verhaal over twee broers die vanuit België in de oorlog in Syrië terechtkomen, laat een verpletterende indruk achter. Kamal, die opgroeit in de beruchte Belgische wijk Molenbeek wil zijn leven als drugshandelaar beteren en besluit om oorlogsslachtoffers in Syrië te gaan helpen.

Just Peace Month

Den Haag ademt vrede en recht. Onze ambitie is om op dit fundament voort te bouwen, met als doel vrede & recht een belangrijke plek te geven in het hart en handelen van onze bewoners, ondernemers en organisaties. The Humanity Hub werkt samen met de gemeente Den Haag om Just Peace Month 2022 te coördineren en te organiseren, een maand lang programma van evenementen en activiteiten op maat van het Haagse publiek, waaronder burgers, (inter)nationale bezoekers, studenten.


Regisseur Adil en Bilall
Land België
Taal Arabisch, Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 134 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05
06

Verwacht op 06 oktober

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.