Roberto de Paolis

Princess

Authentieke en innemende film over het leven van een jonge tippelaarster in de bossen van Rome. Naar ware gebeurtenissen.

Naar ware gebeurtenissen. Princess (Glory Kevin) is een negentienjarige immigrante die illegaal in Italië verblijft. Ze woont samen met een aantal lotgenoten in een buitenwijk van Rome. Als een familie maken ze grappen, knuffelen en maken ruzie, maar eenmaal aan het werk in de bossen is het ieder voor zich. Dagelijks struint Princess daar rond op zoek naar gewillige voetgangers of automobilisten die haar betalen voor seks. Ze kent het bos op haar duimpje en dealt iedere dag met de geur van geld, gevaar en gevoelens. Dan ontmoet Princess een man die paddenstoelen plukt. Ze biedt haar diensten aan maar daar wil de goedhartige Corrado (Lino Musella) niets van weten. Weken later, als ze elkaar weer tegenkomen, zoeken ze, nieuwsgierig naar elkaar, toenadering. Het is het begin van een romantische relatie, maar Corrado’s drang om Princess te redden, staat in de weg.

Regisseur Roberto de Paolis
Cast Salvatore Striano, Lino Musella, Kevin Glory
Land Italië
Taal Italiaans, Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 108 min
Kijkwijzer
01
02
03

Verwacht op 30 maart

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.