Celeste Bell, Paul Sng

Poly Styrene: I Am A Cliché

De dood van punkicoon en X-Ray Spex-frontvrouw Poly Styrene stuurt haar dochter in deze intieme documentaire op reis door de archieven van haar moeder.

Poly Styrene was de eerste gekleurde vrouw in het Verenigd Koninkrijk die het gezicht was van een succesvolle rockband. Ze liet de wereld kennismaken met een nieuw geluid van rebellie, waarbij ze haar onconventionele stem gebruikte om te zingen over identiteit, consumentisme, postmodernisme en alles wat ze aan het eind van de jaren zeventig in Groot-Brittanië zag gebeuren, met een zeldzame vooruitziendheid.

English

The death of punk icon and X-Ray Spex front-woman Poly Styrene sends her daughter on a journey through her mother's archives in this intimate documentary.

Regisseur Celeste Bell, Paul Sng
Land Verenigd Koninkrijk
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 96 min
01
02

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.