Pocketful of Miracles - Bette Davis • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Frank Capra

Pocketful of Miracles - Bette Davis

Een New Yorkse gangster en zijn vriendin proberen van de bedelares Apple Annie een society dame te maken wanneer de marskramer hoort dat haar dochter gaat trouwen met een koninklijke familie.

Bedelaar Apple Annie (Bette Davis) hoort dat haar dochter, vergezeld door een aristocratische huwelijkskandidaat, op bezoek komt. Dat is geweldig nieuws -- behalve dat ze haar dochter heeft wijsgemaakt dat ze een rijke socialite is. Annie is bang dat haar ware identiteit haar zal teleurstellen en vraagt een bijgelovige gangster (Glenn Ford), die denkt dat de appels die ze verkoopt geluk brengen, om hulp. De maffioso aarzelt eerst, maar wordt door zijn vriendin (Hope Lange) overgehaald om Annie te vermommen, al is het maar lang genoeg om haar dochter voor de gek te houden.

Fasten your seatbelts... it's Bette Davis

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren door de dynamiek van Bette Davis tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een actrice die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden, grenzen te verleggen en deuren te openen voor een nieuwe generatie vrouwelijk filmtalent. Te zien van 30 mei t/m 30 juni.

Bekijk hier de hele programmering.

Regisseur Frank Capra
Cast Bette Davis, Glenn Ford, Hope Lange
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 136 min
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.