Riri Riza

Paranoia

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Nadat haar misbruikende echtgenoot Gion de gevangenis in moet, vlucht Dina samen met haar tienerdochter Laura. Wanneer hij en een aantal andere gevangenen vrijkomen tijdens de Covid-19 pandemie, een maatregel van de Indonesische regering om de verspreiding van Covid-19 in gevangenissen tegen te gaan,  worden moeder en dochter gedwongen weer op de vlucht te slaan. Ze duiken onder in een afgelegen villa waar ze geteisterd worden door paranoia en achterdocht. Wanneer een onbekende opduikt in een nabijgelegen villa is het de vraag wat dit betekent voor moeder en dochter.

Regisseur Riri Riza
Land Indonesia
Taal Indonesian
Ondertiteling English
Speelduur 101 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.