Now, Voyager - Bette Davis • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Irving Rapper

Now, Voyager - Bette Davis

Charlotte (Bette Davis) leeft afgezonderd en haar moeder heeft een psychiater laten komen. Ze vertelt hem over de relatie waarin ze wel gelukkig was, maar die door haar moeder niet goedgekeurd werd. De psychiater meent dat ze een cruise naar Zuid-Amerika moet maken om het geluk te kunnen vinden.

Charlotte leeft als een kluizenaar, vanwege een minderwaardigheidscomplex dat ze heeft gekregen door het gedrag van haar dominante moeder. Haar schoonzuster maakt zich daar erg zorgen om en laat een psychiater bij haar langskomen. Tijdens het bezoek van de psychiater stort Charlotte volledig in door het getreiter van haar nichtje. Charlotte wordt opgenomen in de kliniek van de psychiater. De psychiater raadt haar aan via een cruise naar Zuid-Amerika te gaan om gelukkig te worden. Hier ontmoet ze Jerry. Is hij dan de man van haar dromen?

Fasten your seatbelts... it's Bette Davis

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren door de dynamiek van Bette Davis tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een actrice die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden, grenzen te verleggen en deuren te openen voor een nieuwe generatie vrouwelijk filmtalent. Te zien van 30 mei t/m 30 juni.

Bekijk hier de hele programmering.

Regisseur Irving Rapper
Cast Bette Davis, Paul Henreid, Claude Rains
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 117 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.