Nightwatch - Demons Are Forever Filmhuis Denhaag

Ole Bornedal

Nightwatch - Demons Are Forever

Geneeskundestudent Emma werkt als nachtwacht op een forensische afdeling waar haar ouders decennia geleden aan psychopaat Wörmer ontsnapten. Tijdens een ontmoeting die ze regelt om meer te weten te komen over die bewuste nacht, wordt het moordlustige monster in Wörmer opnieuw aangewakkerd.

Geneeskundestudent Emma werkt als nachtwacht op de forensische afdeling. Het is de plek waar haar ouders decennia geleden aan psychopaat Wörmer wisten te ontkomen. Hoewel ze het overleefden, liet het voorval ze hevig getraumatiseerd achter. Emma is daarom op zoek naar antwoorden en wil weten wat er die nacht precies met haar ouders is gebeurd. Ze weet een ontmoeting met Wörmer te regelen, die al die jaren in afgezonderde gevangenschap heeft gezeten. Haar bezoek wakkert echter het moordlustige monster weer in hem aan…

Regisseur Ole Bornedal
Cast Nikolaj Coster-Waldau, Kim Bodnia, Fanny Leander Bornedal
Land Denemarken
Taal Deens
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 113 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05

Verwacht op 25 juli

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.