Sajid Khan Nasiri, Eefje Blankenvoort, Els van Driel

MtM on tour: The Mind Game

Deze keer vertonen we tijdens Movies that Matter on tour de film The Mind Game.

Toen hij pas 14 was, vluchtte Sajid Khan Nasiri in zijn eentje uit Afghanistan. Na een reis van twee jaar vol gevaar en ontberingen – die hij gedetailleerd vastlegde met zijn telefooncamera – arriveert hij in België. Daar begint een heel nieuwe worsteling. Intiem vervolg op het prijswinnende Shadow Game

Na afloop van deze film volgt een nagesprek.

Volg na afloop van de film het nagesprek met regisseurs Eefje Blankevoort en Els van Driel.

Regisseur Sajid Khan Nasiri, Eefje Blankenvoort, Els van Driel
Land België, Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Nederland, Roemenië
Taal Dari, Nederlands, Engels
Ondertiteling English
Speelduur 61 min
01
02
03

Korte film "When I Grow Up"

Voorafgaand aan the Mind Game, zullen we de korte film When I Grow Up vertonen. Een film door
Claire Billet en Olivier Jobard. Op 24 februari 2022 viel het stil in de schoollokalen in Oekraïne toen het nieuws bekend werd over de dreigende Russische invasie. In de daaropvolgende maanden werd het onderwijs van jongeren op zijn kop gezet toen gebouwen in het hele land, inclusief scholen, meedogenloos werden gebombardeerd.

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.