Wes Anderson

Moonrise Kingdom - Wes Anderson

Een paar jonge geliefden ontvluchten hun stad in New England, waardoor een lokaal zoekteam uitwaaiert om hen te vinden.

Als in de zomer van 1965 de tieners Sam en Suzy, de jonge geliefden, van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. In de stad in New Engeland wordt iedereen gemobiliseerd om hen op te sporen: van de padvinders tot aan een sullige sheriff.

English

A pair of young lovers flee their New England town, which causes a local search party to fan out to find them.

Regisseur Wes Anderson
Land US
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 93 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.